Skadesafdeling I KERTEMINDE PÅ FYN​

​Er uheldet ude, og din bil er blevet skadet, så er det muligt at få den repareret på vores skadesværksted. Hos Autogården kan vi hjælpe dig med at få repareret dine forsikringsskader nemt og bekvemt.

NÅR UHELDET ER UDE

Skulle der ske det, at din bil bliver påkørt af en anden bilist, lige meget om det sker i parkeret tilstand, eller om det sker, imens du kører bilen, så er der tale om forsikringsskader. Disse forsikringsskader skal laves på et autoværksted, sådan at forsikringen kan få en taksering på skaden.

Hos Autogården har vi Bjarne ansat, som har over 30 års erfaring i opretning af biler.

For at være sikker på, at diverse forsikringsskader bliver repareret på den bedst mulige vis, så sendes han ofte på kursus, så han er opdateret på de nyeste opretningsteknikker.

Vi er karrosseri og skadscenter, som sikrer dig at de høje krav og standarder bliver overholdt, når uheldet er ude. Læs eventuelt mere om dette her.

HVAD KAN VI I FORHOLD TIL FORSIKRINGSSKADER

Hvis din bil er kommet til skade, så kan vi klare mange forskellige typer af reparationer.​​

Vi tilbyder blandt andet:

  • Reparation af forsikringsskader
  • Taksering
  • Opretning
  • Lakering
  • Glasskader
  • Rustarbejde​

Hvis du har din bil til reparation hos os, så sørger vi selvfølgelig for, at skaden bliver repareret hurtigst muligt. I mellemtiden får du adgang til en lånebil, sådan at det stadigvæk er muligt for dig at komme rundt.

Har du spørgsmål omkring forsikringsskader så udfyld vores kontaktformular eller ring til os på 65 32 32 51 og så vender vi tilbage til dig.​​

Kontakt os