Autoværksted I KERTEMINDE PÅ FYN​

​Hvis du mangler en dygtig automekaniker til at lave et eftersyn eller en reparation på din bil, så er du kommet til det rigtige sted. Vores automekaniker hos Autogården i Kerteminde kan klare autoservice på en bred vifte af bilmærker. Så med vores automekaniker er du i de bedste hænder.

ET AUTOVÆRKSTED MED GODE SAMARBEJDSPARTNERE

Når du lader din bil komme på vores autoværksted i Kerteminde, så sørger vi selvfølgelig for, at bilen bliver repareret hurtigst muligt, så den er klar til brug igen. På vores autoværksted klarer vi alle former for autoreparationer uden problemer.

Trænger din bil dog til at få foretaget en ny lakering, så har vi nogle super dygtige samarbejdspartnere, som klarer lakeringen for dig. På samme måde har vi en dygtig samarbejdspartner, som kan udføre undervognsbehandlinger på din bil.​

ET AUTOVÆRKSTED FOR ALLE BILMÆRKER

Lige meget hvilket mærke din bil er, så kan vores autoværksted reparere den. Udover almindelige personbiler, så kan vi på vores autoværksted også hjælpe dig med at få repareret din minibus, varevogn eller autocamper, da vi har en lift til større køretøjer, sådan at vi kan komme til at servicere dem.

Udover reparationer af bilerne, så har vi også et dækhotel på vores autoværksted, så kunden ikke skal have besvær med at fragte sine dæk/hjul frem og tilbage ved omskift, og de optager ikke plads hos kunden. Vi har også mange nye dæk på lager og står altid klar med et godt tilbud til kunden.

Ring til os på 65 32 32 51 og hør nærmere om hvad vi hos Autogården i Kerteminde kan gøre for dig.​​

Kontakt os