SERVICEEFTERSYN AF DIN BIL I KERTEMINDE PÅ FYN

Hvis det er ved at være tid til at få din bil til serviceeftersyn, så lad os klarer det her hos Autogården i Kerteminde. Vi hjælper gerne kunder fra både Kerteminde, Odense og resten af Fyn med at få klaret deres serviceeftersyn.

ET SERVICEEFTERSYN KAN MINDSKE UDGIFTER

Når du får foretaget et serviceeftersyn på din bil, så kan det sammenlignes med, når vi selv går til lægen. Det er her din bil bliver tjekket efter for at se, om den virker helt optimalt. Ved et serviceeftersyn tjekker en automekaniker din bil igennem for fejl og mangler, sådan at de forhåbentlig bliver opdaget i tide.

Det kan også være under et serviceeftersyn, at det bliver opdaget, at dine bremser måske kun yder med 80% i stedet for 100%. Derfor er det en rigtig god idé, at sende sin bil til serviceeftersyn, sådan at man ikke ender med nogle uforudsete udgifter på ens bil.​​ Ved eventuelle fejl og mangler som konstateres kontakter vi altid kunden og aftaler hvad vi skal lave.

HØJ KVALITET OG STOR ERFARING MED SERVICEEFTERSYN

Autogården i Kerteminde har eksisteret i over 20 år, hvorfor vi også har rigtig god erfaring med at foretage serviceeftersyn på diverse biler. Vi laver gerne serviceeftersyn på alle bilmærker, da vi har kendskab til dem alle. Derudover udfører vi også serviceeftersyn på minibusser og autocampere.

Book en tid til et serviceeftersyn ved at sende os en mail på aj@autogaardenkerteminde.dk, ringe på telefon 65 32 32 51 eller skrive til os her, og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.​​

Kontakt os