AUTOMEKANIKER I KERTEMINDE PÅ FYN​

​Hvis du mangler en dygtig automekaniker til at lave et eftersyn eller en reparation på din bil, så er du kommet til det rigtige sted. Vores mekaniker hos Autogården i Kerteminde kan klare autoservice på en bred vifte af bilmærker. Så med vores automekaniker er du i de bedste hænder.

​EN AUTOMEKANIKER MED STOR ERFARING

Autogården har eksisteret siden 1993, hvor automekaniker Alf Jensen startede forretningen op. Derfor får du her hos os en automekaniker, som har over 20 års erfaring med reparation af biler. Igennem de mange år har vi, udover Kerteminde, også hjulpet kunder i både Odense og resten af Fyn.

Udover vores autoværksted har vi også vores skadecenter med i alt 4 ansatte. Hertil kommer vores dygtige mekaniker og rutinerede pladesmed med mange års erfaring i skadesarbejde. Han kommer løbende på kursus, så han er opdateret på de nyeste reparationsteknikker. Vi har det nyeste inden for computer tester, så vores mekaniker kan hjælpe kunden med de elektroniske fejl, som kan opstå på nyere biler.

LAD VORES MEKANIKER ORDNE DIN BIL FOR DIG

Grundet vores store erfaring inden for mange forskellige felter af automekanik, så kan du trygt lade os reparere din bil. Med en dygtig automekaniker, så vil det gå nemt og smertefrit, og du vil have din bil tilbage i perfekt stand ganske nemt og bekvemt. Selvfølgelig er der mulighed for en lejebil, mens vores mekaniker reparerer din bil.

 

KONTAKT OS FOR TILBUD PÅ REPARATION AF DIN BIL

Ring til os på telefon 65 32 32 51 allerede i dag og få et uforpligtende tilbud fra en automekaniker med hænderne skruet rigtigt på.​

Kontakt os